Logo_UBB

 

BABEŞ-BOLYAI TUDOMÁNYEGYETEM
TANÁRKÉPZŐ INTÉZET
KOLOZSVÁR

 

Az intézetről

A Tanárképző Intézet azoknak az egyetemi hallgatóknak a képzését vállalja fel, akik a szakképzés mellett a tanári pályához szükséges tudást és képességeket is el szeretnék sajátítani. A tanári igazolás, amelyet az alapképzéssel párhuzamos I-es szintű pedagógiai modul elvégzésével megszerezhetnek a hallgatók, lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányaik befejeztével tanárként dolgozzanak a közoktatás kötelező szakaszában. Ahhoz, hogy valaki oktatóként helyezkedjék el a középiskola felső szakaszában (XI-XII. osztály), a posztliceális vagy az egyetemi oktatásban, el kell végeznie a II-es szintű pedagógiai modult is. Az I-es és II-es szintű pedagógiai modult igazoló oklevelek nem veszítik érvényüket.

DPPD ROMÂNĂ  

DPPD MAGHIARĂ

DPPD GERMANĂ

PrintEmail

Hírek

II-es modul, I. év nappali és posztgraduális képzés

Oktatási programok tervezése és menedzsmentje (Proiectarea și managementul programelor educaționale) tantárgy előadása és szemináriuma  tömbösítve, 3 alkalommal lesz megtartva hétvégenként: október 25-27, december 6-8, január 10-12 (Oktató: dr. Vass Vilmos).
Második alkalom programja a következő: december 6, péntek: 17-19, december 7, szombat: 9-12, 13-18, december 8, vasárnap: 9-13. Helyszín: Bölcsész Kar, Horea út 31, I. emelet, Brassai terem. 

***

I-es fokozati kollokvium. Részletek itt

A tanárképző intézet titkársága elköltözött.
Új címe: 
Moților utca 11 szám, I. emelet

***

Az őszi szemeszter órarendje

***

Hirdetés 

2019 novemberében indul a II-es pszichopedagógiai modul posztgraduális képzésben! Részletek itt

***

Gólyafüzet: Letöltöm

***

 

PrintEmail