Logo_UBB

 

BABEŞ-BOLYAI TUDOMÁNYEGYETEM
TANÁRKÉPZŐ INTÉZET
KOLOZSVÁR

 

II-es fokozat

Acordarea gradului didactic II semnifică dobândirea de către cadrul didactic a unui plus de profesionalizare, confirmat prin rezultatele obținute la probe special concepute pentru a pune în evidență valoarea adăugată achiziționată în intervalul parcurs de la obținerea definitivării în învățământ. Condițiile pentru participarea la examenul de gr. did. II sunt prevăzute în OM 5561/2011, cu completările ulterioare (OM 3129 / 2013 si adresa MEN nr. 47077 / 28.05.2013).

 

A II-es fokozati felkészítő 2020

 
    Tekintettel a jelenlegi helyzetre, nem áll módunkban személyes felkészítőt tartani a II-es fokozatra jelentkező pedagógusoknak. Fontosnak tartjuk azonban, hogy tájékoztassuk önöket a vizsgakövetelményekről, a háttér anyagokról, a tételek szerkezetéről és arról, hogy az idén hogyan fog zajlani a vizsga. Az idén csak írásbeli vizsga lesz, aminek 50%-át képezi majd a szak+szakmódszertan tétel, 50%-át pedig a pedagógia tétel.
    Az alábbi dokumentumban feltüntettük, hogy a különböző karok (szakok) milyen online platformon és melyik időpontban tartják meg a jelöltekkel az online beszélgetéseket! Ezekbe lehet bekapcsolódni, kérjük tegyék ezt meg!
    Az online beszélgetések időintervalluma: 2020 júl. 6-12!
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vZ_UeG68ZxluXJM_0TN6pzLT8j4IXoU3RzdYgtc2cZA/edit?usp=sharing

 

PrintEmail