Logo_UBB

 

BABEŞ-BOLYAI TUDOMÁNYEGYETEM
TANÁRKÉPZŐ INTÉZET
KOLOZSVÁR

 

I. szint - posztgraduális

A Tanárképző Intézet (DPPD) magyar tagozata a 2020-2021-es tanévben megszervezi az I-es pszichopedagógiai modult, posztgraduális képzési rendszerben. A képzés időtartama: egy tanítási év, az órákat tömbösítve hétvégenként tartjuk.

Beiratkozás: 2020 szeptember-október hónapokban a Tanárképző Intézet titkárságán, Mócok útja 11, I. emelet, 103-as terem, minden munkanapon 9–12 óra között személyesen vagy online a következő címen: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

-    születési bizonyítvány (eredeti és másolat)
-    személyi igazolvány másolata
-    igazolás a szak (licensz) elvégzéséről + törzskönyvi kivonat (foaie matricolă) eredetiben+másolat
-    orvosi igazolás arról, hogy az illető nem szenved fertőző betegségben és alkalmas a tanári pályára
-    a tanulmányi szerződést vagy a titkárságon kell kitölteni a beiratkozáskor, vagy online kell beküldeni a csatolt dokumentumot (egyszakosok esetén kitöltendő a “Contract monospecializare”, kétszakosok esetén a “Contract bispecializare”)
-    beiratkozási díj: 50 lej. Online iratkozás esetén, a beiratkozási díj kifizetéséről szóló csekk másolatát is el kell küldeni (Destinatar: Departament Pregatire Personal Didactic, Cont: RO35TREZ21620F330500XXXX, Banca: BN Trezoreria Cluj, CF: 4305849)

Az előadásokat tömbösítve tartjuk hétvégenként órarend szerint

Képzési díj (35 kredit, 1 kredit értéke 40 lej): 1400 lej (1600, ezt 4 részletben lehet fizetni a Tanárképző Intézet titkárságán

Megjegyzés: a képzés abban az esetben indul, ha a csoportlétszám eléri a 25 főt.

PrintEmail